Malek Miklós Logo
Miklos Malek Photo
ROLAM
MUNKAK
VIDEOK
KAPCSOLAT
BLOG
ARUHAZ

Újságcikkek


DAILY HERALD - Yanni remekel az új CD-jén
[részleges fordítás - az eredeti angol cikk itt található]

“…Yanni olyasmit tett ami csak nagyon ritkán fordult elő eddig - bevont egy “külső” szerzőt: Malek Miklóst. A CD 15 dalából 5-nél olvashatjuk a nevét. Yanni a producerén (Ric Wake) keresztül ismerte meg Malekot, aki többek között dolgozott Jennifer Lopez-zel, Faith Evans-szel, Jessica Andrews-zal és Donna Summer-rel. “Miklós nagyszerű zeneszerző. Bírom a srácot,” mondja Yanni, “Ő Los Angelesben volt. Még csak nem is ültünk le együtt. Los Angeles-ben dolgozott. Egyszer én küldtem neki a zenei ötleteket amelyeken dolgozott. Máskor ő küldte vissza az ötleteit amelyeket Ric Wake meghallgatott, majd megkérdezett engem, hogy “Mit gondolsz ezekről?”
“Ő [Malek] indította el a dalokat, vagy kezdeti formába öntötte őket. Ric pedig válogatott és aztán hozzám fordult. “Nekem ezek tetszenek. Hallgasd meg őket ma este, kíváncsi vagyok mit gondolsz?” Yanni így folytatja, “Tetszettek nekem az ötletei, úgyhogy fogtam és dalokká gyúrtam őket....”
“Remek zenei gondolatai voltak, rengeteg anyag, még sokszor fogunk együtt dolgozni a jövőben.”

MAINLY PIANO - Yanni “Truth of Touch”
[részleges fordítás - az eredeti angol cikk itt található]

“…az első hét szám felkavaró instrumentális zene, amelyek között van az egzotikus “Voyage” amelyet Malek Miklós-sal közösen komponált [Yanni], aki öt dalban is közreműködik. Malek szintén segített a élénk és hömpölygő “Flash of Color” [megírásában], amely erősen kontrasztál az agresszívebb és ellenállhatatlan “Vertigo”-val.

NOISE COLLECTIVE - Astraea – “Dirty Blonde” (Élő koncert LA-ben)
[részleges fordítás - az eredeti angol cikk itt található]
“... ASTRAEA a bizonyíték arra, hogy a szőkéknek több szórakozás jut. Ez a san diego-i ex-kóristalány aki mára gátlástalan popénekesnővé vált, óriási bulit csap amiről nem lehet lemaradni. A 2011 március 25.-én megjelent ‘Dirty Blonde’ EP-n rajta van a címadó dal és a csintalan “Ladyboy” is. A szabadszájú szövegek és Malek Miklós producer lehengerlő hangszereléseinek találkozása, Katy Perry és Robyn stílusához hasonló, táncparkettre kész slágereket eredményezett. [Astraea] már dél-Kaliforniában bemutatta az energikus élő show-ját, beleértve a Cinespace-t Hollywood-ban...”

MUSIC CONNECTION - ‘Darius Lux 3Way’ Key Club Show [részleges fordítás]
“...Malek Miklós fogja össze ezt a zenekart igazán olyan könnyedséggel, mint a Dave Matthew’s Band-ben Butch Taylor.”

MUSICAL DISCOVERIES - Sylvia Tosun ‘Jump In’

[részleges fordítás - az eredeti angol cikk itt található]
“... Megjelent Sylvia Tosun fantasztikus második teljes albuma. A tizenhárom dalt tartalmazó CD hangás, textúra és szöveg terén a 2001-es “Too Close To The Sun” EP-re épít. Az album, Malek Miklós zenei producer ragyogó munkáját dícséri, amely co-producere Sylvia Tosun volt.”

HIPONLINE - Plus One “Obvious”

[részleges fordítás - az eredeti angol cikk itt található]
“.... “Obvious”egyszerre támaszkodik és túlszárnyalja az alapokat amelyeket [a yenekar tagjai] még csak két éve fektettek le. A lemez olyan csúcsproducerekkel büszkélkedik, mint Guy Roche, Matthew Gerrard, Peter Zizzo, Klaus/Jeeve és Malek Miklós...” 

 

 

Malek Miklós/100 Percent Music, Inc. © 2012