Malek Miklós Logo
Miklos Malek Photo
ROLAM
VIDEOK
MEDIA
KAPCSOLAT
BLOG
ARUHAZ

Nemzetközi Diszkográfia


2000-körül kezdtem a zenei pályafutásomat Amerikában és azóta már a munkáim több mint 15 millió eladott CD-n hallhatóak. Többek között a következő sztároknak a dalain dolgoztam: Jennifer Lopez, Anastacia, Faith Evans, Yanni, Pixie Lott, Donna Summer, Jessica Andrews, Sylvia Tosun, David Phelps, Dream, M2M, Marion Raven, Plus One. A világ más részein élő híres előadókkal is szívesen dolgozom, ezek közé tartozik Coco Lee, Khalil Fong (Kína), Frederik Ndoci (Albánia), Justyna Steczkowska (Lengyelország), Tarkan (Törökország) és Hiromi Go (Japán).


Magyar Diszkográfia


A Magyar könnyűzenei életben mindig is aktívan részt vettem, főleg a kulisszák mögött tevékenykedve. A munkáim sok sztár előadó lemezein hallhatóak, úgy mint Varga Viktor (“Lehet zöld az ég”), Zséda, Lola, Csonka András (“Ding-Dong”), Cotton Club Singers, Malek Andrea, FLM (“Megtalállak még”), Császár Előd (“Butitájm”), Roy és Ádám (“A csapból is én folyok”), E.C. Dance Stars (“Indul a táncos cirkusz”) és a Hip-Hop Boyz.

Film és TV


A film és TV világában mindig szerettem részt venni. Mint gyerekszínész kezdtem (Kicsi a Bors) és mentorként végeztem (X-Faktor). Dalok amiket írtam és előadtam sok filmben és TV sorozatban bukkantak fel, úgy mint Bájkeverő, Jóbarátok, Pillangó Hatás 3. Mint zenész és hangmérnök több díjnyertes filmen is dolgoztam, mint például a “Shock Act” és a “The Elefant King”. De volt olyan is amikor csak énekeltem, úgy mint A Macskafogó 2-ben a vég-főcímdal. 

 

 

Malek Miklós/100 Percent Music, Inc. © 2012